tisdag 6 april 2010

Vårkänslor!


Ja vårkänslor. Härligt är det! Man blir glad, får massa energi och ja... allting känns lite sådär bekymmerslöst precis som när man tänker tillbaka på hur det var när man gick på dagis.
Visst var det härligt? Man fick sova efter lunch, man behövde bara säga "färdig" och fort som fan var det någon som var där och torkade MIN skit, man fick åka rutschkana, bygga med lego, bekymmerslöst, verkligen. Nu är det istället tentor som skall klaras, mat som ska lagas, jobb som ska utföras, krav krav krav osv osv... men jag är glad ändå för det börjar bli VÅR!!! och man kan vara ute och GRILLA!


Och med detta vill jag säga att det faktiskt finns en tydlig korrelation med börs och bra väder som Johan Thorsell, författaren till The edge har konstaterat. Mer om det kan ni läsa om här: http://www.randomwalk.se/articles/131/1/Solen-skiner---kop-aktier/Sida1.html

Som Calle nämnt i bloggen är vi förstås väldigt glada att så många har dykt upp på våra aktiefikor. Vi hoppas det har varit kul hittills och vi är tacksamma för feedback som enkelt kan göras i kommentarsfältet här tillexempel.

Tyvärr blev det ingenting av den 14 april då alla föreläsare var uppbokade. Men häng inte läpp för det för vi ska försöka trycka in någonting senare i april istället eller möjligen början av maj.

Och somsagt, alla som vill ha chockpris på medlemskap kan besöka oss i UA-montern på hotspot-dagen!

/Ordförande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar