tisdag 30 mars 2010

Planer i vår

Först vill vi i styrelsen bara säga att det va kul att det dök upp en del nya intresserade på aktiefikat nu senast. Om det är någon som har några speciella förslag på vad vi kanske ska ta upp till nästa gång är det bara att dra iväg ett mail på facebook.

Om jag inte har fel så kommer UA hålla i en föreläsning dagen innan hotstpotdagen det vill säga 14 April. Det är inte helt spikat vad föreläsningen kommer att handla om men vi kan säkerställa att det på något sätt kommer beröra aktiesparande på en lite mer avancerad nivå. Mer om detta inom kort.

I maj kommer en skön kille från riksgälden på besök till Karlstad Universitet och håller i en föreläsning om vad riksgälden gör och vilka produkter och tjänster de erbjuder. Rekommenderas. Datum är satt till 18 Maj klockan 13.00. Mer info om vilken föreläsningssal det blir osv kommer senare.

På hotspotdagen den 15 April kommer UA ha en monter på skolan och då finns det möjlighet för alla er som vill bli medlemmar att bli det lite billigare. Jag tror det kommer att kosta 100 kr för ett års medlemskap mot vanliga 225 kr. För medlemskapet får du bland annat varje månad tidningen Aktiespararen och tillgång till låg courtage depå på nordnet och massa annat. UA arbetar utan vinstintresse så du kan räkna med en god substansrabbat :)

Det lär väl bli någon mer aktiefika innan sommaren men mer om detta senare.

/Carl Falk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar